Zakelijke informatie en zakelijk klanten

Relatiegeschenken, kerstpakketten, een blijk van waardering naar je medewerkers, mijn horizon is oneindig breed

Voor deze bijzondere klant Marlies Dekkers hebben wij vol trots al meerdere opdrachten voor mogen uitvoeren. Waaronder wij deze zwarte dozen zoenen voor elke vestiging mochten verzorgen, waarbij haar medewerkers in het zonnetje werd gezet. Zelf ben ik mega trots op dat wij Marlies Dekkers in onze klanten bestand zit en dat koester ik enorm. 

Heb jij een uniek of leuk idee of wellicht heb je daar hulp bij nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op en gaan we samen brainstormen of een idee voorleggen, of wellicht heb je al iets concreets. Laat het ons weten, wij bezitten een hoge dosis enthousiasme en zijn perfectionistisch ingesteld. In overleg kan ik het van top tot teen verzorgen zodat jij een last minder heb. Maak iedereen blij met onze overheerlijke zoenen en deze zullen niet snel vergeten worden.


Inhuren voor je in je winkel of opening? Alles kan!

Voor deze kapsalon mochten wij de shopping night avond verzorgen met de overheerlijke zoenen. Het is ontzettend leuk om te zien hoe andermans klanten op onze zoenen reageren. En ook verzorgen wij dit van A tot Z. En staan wij open voor elke wens voor onze klant. Wij denken met je mee, en willen vooral dat je onze ervaring als fijn en relaxt ervaart, zonder zorgen en extra werk.


Ons inhuren voor je evenement

Dit is voor onze klant Hager en hun organiseren 2 keer in het jaar een evenement. Waarbij wij de lekkernij voor mogen verzorgen, compleet van a tot z. Dat houd in dat wij op locatie komen, wij alles opzetten en ook weer alles weghalen waardoor Hager zorgeloos hun gasten kunnen voorzien van deze heerlijke lekkernij van jong tot oud en kunnen focussen op belangrijkere zaken.

Lovende complimenten en verrassende gezichten bij ieder ze gasten is ontzettend fijn om te ervaren. Heb je zelf een idee waarbij Melis d'r Zoenen goed bij zou kunnen toepassen? Laat het ons graag weten en neem contact op.