Wedding Fever

Trouwen

 

De mooiste dag van je leven hoort uiteraard perfect te zijn. Maar buiten dat is originaliteit ook erg belangrijk. Hoe speciaal is het om dan iets uniek op je bruiloft te hebben voor je gasten. De zoenen kan je gebruiken voor je candy table op een grote (bruid) etagere. Of bijvoorbeeld als een bedankje voor uw gasten. De prijzen kunt u vinden onder bestellen en dan het kopje prijzenlijst.

 

Hieronder ziet u een impressie van ons gedecoreerde bruid tafel om u in de sferen te brengen en een indruk te wekken wat er mogelijk is met de chocolade zoenen. Onze bruid etagere is zeer handig voor grotere aantallen direct mooi te presenteren.

 

 

 

 

Ook proberen wij zoveel mogelijk mee te denken met de wensen en dit ook mogelijk te maken. Er is niets fijners dan zonder zorgen de huwelijks dag tegemoet te gaan en de gasten te verblijden met een zoete verrassing.

Daarom wordt er van te voren alles goed doorgenomen en besproken. Het is ook uiteraard fijn voor je eigen om het goed van te voren te bestellen, zodat wij alles er om heen kunnen plannen.

 

Mocht het nou zo zijn dat u op het laatste moment denkt, dit zouden wij dolgraag willen hebben op onze trouwdag, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

 

Wij wensen u alvast al het geluk van de wereld toe en veel succes met het plannen van uw droomdag.