Webshop informatie

 

U kunt uiteraard ook de chocozoenen bij ons bestellen en deze kunnen wij naar u verzenden. Wij verpakken deze zo goed mogelijk alleen wij kunnen niet 100% garanderen dat de chocozoenen in perfecte staat aankomen, al gaan wij uit van wel en krijgen wij nooit klachten. Maar wij weten nooit hoe het personeel van de post ermee omgaan.

 

Wij zullen de pakketjes via postnl verzenden en de kosten hiervan zijn €6,95. Hierbij krijgt u een track & trace code zodat u het goed kan volgen waar het pakketje zich bevindt.

En voor 12:00 besteld = de volgende werkdag in huis. (Let op; Bestel altijd op tijd, soms kan het door PostNL 1 werkdag langer duren, Melis d'r Zoenen is hier niet verantwoordelijk voor).

 

Daarnaast kunt u het uiteraard bij ons op komen halen of afhalen op de weekmarkt in Alkmaar centrum. Daar staan wij voor de feestwinkel De Narrenkap.

 

U kunt het ook van te voren online bestellen wanneer wij bij een markt en/of beurs zijn bij u in de buurt dan kunt u het daar afhalen, vermeld graag altijd in de opmerking op welke datum en welke beurs/markt u het komt afhalen. Dan weet u zeker dat u uw favoriete smaak heeft voor het is uitverkocht. Dan weet u zeker dat u met heerlijke smaken chocozoenen thuis komt.  

 

De zoenen zijn tussen de 4 en 6 weken houdbaar en gelieve bewaren in een koele ruimte (niet de koelkast) maar geen huiskamertemperatuur, daarmee zullen ze het lekkerst blijven.

 

Voor bestellingen boven de 150 stuks, offerte aanvragen of speciale verzoeken/benodigdheden verzoek ik u graag om contact op te nemen met ons, dit kan door ons te bellen, mailen of via Facebook.

 

Voor meerdere artikel mogelijkheden en prijzen verwijs ik u graag door naar de pagina prijzenlijst zoenen. Voor huren en inhuren van materiaal en/of gastheer/gastvrouw verwijs ik u graag door naar de sub pagina huren-inhuren.