Webshop informatie

 

Je kunt uiteraard ook de chocozoenen bij ons bestellen in de webshop en deze zullen wij dan naar je verzenden. Wij verpakken deze zo goed mogelijk alleen wij kunnen niet 100% garanderen dat de chocozoenen in perfecte staat aankomen, al gaan wij uit van wel en krijgen wij nooit klachten. Maar wij weten nooit hoe het personeel van de post ermee omgaan.

 

Wij zullen de pakketjes via postnl verzenden en de kosten hiervan zijn €6,95 (in 2020 prijs verhoogt naar €7,25 maar ik blijf €6,95 voor mijn klanten hanteren). Hierbij krijg je een track & trace code zodat je het pakket kan volgen waar het zich bevindt. Heb je een voorkeur voor een leverdag, geef dit aan bij de opmerkingen graag, anders hanteer ik mijn 1-3 werkdagen verzending.

 

Let op!!! 

De bestellingen zowel zoenen als nougat zullen wij op 3 vaste verzenddagen gaan versturen. De verzenddagen zijn: woensdag, vrijdag & zaterdag. De overige dagen zullen geen verzenddagen meer zijn (tenzij anders word aangegeven). Je kan de zoenen altijd op tijd in huis halen omdat ze rond de 6 weken houdbaar zijn, mits gekoeld bewaren maar niet in de koelkast. Koele plaats dus!  (Let op; Bestel altijd op tijd, soms kan het door PostNL 1-2 werkdagen langer duren, Melis d'r Zoenen is hier niet verantwoordelijk voor) vrijwel altijd wordt het de volgende werkdag bezorgd.

 

Daarnaast kan je het uiteraard bij ons op komen halen, dit moet wel worden aangegeven.

 

Je kunt het ook van te voren online bestellen wanneer wij bij een markt en/of beurs zijn bij jou in de buurt dan kan je het daar afhalen, vermeld graag altijd in de opmerking op welke datum en welke beurs/markt je het komt afhalen. Dan weet je zeker dat jij je favoriete smaak in huis heb voor het is uitverkocht. 

 

De zoenen zijn 6-8 weken houdbaar en gelieve bewaren in de meegeleverde doos en een koele ruimte (niet de koelkast) maar geen huiskamertemperatuur, daarmee zullen ze het lekkerst blijven.

 

Voor bestellingen boven de 150 stuks, graag een offerte aanvragen of speciale verzoeken/benodigdheden verzoek ik je graag om contact op te nemen met ons, dit kan door ons te bellen, mailen of via Social Media.

 

Voor meerdere artikel mogelijkheden en prijzen verwijs ik je graag door naar de pagina prijzenlijst zoenen. Voor huren en inhuren van materiaal en/of gastheer/gastvrouw verwijs ik je graag door naar de sub pagina huren-inhuren.